Köpvillkor

Kontaktuppgifter
Unga Örnar Borlängekretsen
Fabriksgatan 33
784 68 Borlänge
E-post: borlange@ungaornar.se
Telefon: 0243-801 90

Leveranstider
Normal leveranstid inom Sverige till ditt lokala utlämningsställe är 2-4 dagar. Vid eventuell försening kontaktar vi dig och du har då rätt att häva köpet.
Leverans
Vi skickar alla våra varor inrikes med Posten/Schenker. Du hämtar ditt paket på närmaste uthämtningsställe. Avisering sker via SMS eller brev.

Fraktkostnad
Sverige: 63 kr för paket upp till 1 kg, 95 kr 1-2 kg, 150 kr 2-5 kg.

Ej uthämtat paket
För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 200 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.

Priser och betalning
Swish, 0 kr i avgift.

Rabatter
Om du har fått en rabattkod så går det bra att registrera den i kassan. Observera att det inte går att kombinera flera rabattkoder.

Dina personuppgifter
När du gör din beställning hos Unga Örnar Borlängekretsen eller är i kontakt med vår kundservice samlar vi in personuppgifter om dig. Syftet med insamlingen är att ingå i ett köpeavtal med dig som kund. Dina uppgifter kommer inte att säljas vidare till tredje part eller användas i marknadsföringsändamål. Dina kunduppgifter sparas enligt bokföringslagen. Kontakta oss om du vill få reda på vilka uppgifter vi har på dig eller få dina uppgifter raderade. Om informationen är felaktig, ofullständig eller missvisande kan du begära att den ska rättas eller tas bort.
Ångerrätt och retur
Det är viktigt för oss att ni är nöjda. Från och med att ert paket har anlänt till postombudet har ni 30 dagars öppet köp och returrätt. Vårt villkor är att varan kommer tillbaka i originalskick. Vid reklamation, retur eller byte, kontakta oss. Vill du byta, eller ångrar ditt köp så betalar kunden returportot.
Vid reklamationer tillkommer ingen fraktavgift.
Integritetspolicy
Unga Örnar värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Vårt mål är att följa vid var tid gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd och ge dig som kund största möjliga transparens och information om våra rutiner och processer.
Personuppgifter
Unga Örnar Borlängekretsen sparar nedan uppgifter om dig som kund hos oss:
Namn
Adress
Telefonnummer
E-postadress
Orderhistorik
IP-adress
Övrigt
Vi använder oss av cookies och andra liknande tekniker för att kunna mäta och förstå hur vår webbplats används.