Unga Örnar i Borlänge har åtta olika avdelningar som alla har olika verksamhet. Vi är runt 1000 medlemmar i åldern 0-25 år. För att se vad vi har för verksamhet, besök vår Facebooksida.

Unga Örnar Bullermyren

Är en avdelning som har skapande verksamhet för barn i ålder 6-12 år. Vi finns på Hagavägen 75 B. Vi är där mest på loven och helger.

Unga Örnar Kvarnsveden/Fritidsgården Knuten

Knuten är en föreningsdriven fritidsgård och hit är du välkommen för att spela pingis, biljard, sällskapsspel, tv-spel m.m. Vi har även en replokal där du och ditt band kan repa. I vårt café kan du köpa en fika, godis, läsk och annat gott. Till vår fritidsgård är alla välkomna för att var med i våra aktiviteter eller bara för att träffa kompisar. Det är här Unga Örnar Kvarnsveden har sin verksamhet. Minidisco varje torsdag, skapande verksamhet mm Du hittar oss här på vår Facebooksida.

Unga Örnar Tjärna Ängar

Här har vi oftast verksamhet på alla lov. Men även helger emellanåt.

Unga Örnar Jax

Vi är på Kojan i Unga Örnar och Verdandis lokal på Jaxtorget fredagar för dig 13 år och uppåt 17.00-20.00, lördagar för dig mellan 6-12 år 13.00-16.00 samt söndagar för dig mellan 6-12 år 13.00-16.00 och 16.15-19.15 för dig 13 år och uppåt. Vi gör en massa olika saker för de yngre barnen, leker lekar, bakar, dansar, målar mm. De äldre har diskussionskvällar mm.

Unga Örnar Global

Är vår internationella avdelning, vi har samarbete med ABF och Unga Örnar Borås. Vi är med och hjälper till för att kunna bygga en skola i Zimbabwe. Vi har även gjort internationella utbyten och resor.

Unga Örnar Idkerberget

Mötesplats/Fritidsgård – Här har vi verksamhet varje onsdag klockan 18.00-20.00 på Folkets Hus. Söndagar har vi barngymnastik.

Unga Örnar Gott och Blandat

Är vår teateravdelning. Just nu är avdelningen lite vilande. Vill du bli ledare när vi startar upp verksamheten igen? Kontakta oss på Unga Örnar borlange@ungaornar.se