Unga Örnar i Borlänge har åtta olika avdelningar som alla har olika verksamhet. Vi är runt 900 medlemmar i åldern 0-25 år. För att se vad vi har för verksamhet, besök vår Facebooksida.

Unga Örnar Bullermyren

Är en avdelning som har skapande verksamhet och läxhjälp bland annat. Vi finns på Hagavägen 75 B. Vi är där mest på helger. Kommer att starta en barn och föräldragrupp som mestadels kommer att vara utomhus i lekparken vid Bondegatan 11.

Unga Örnar Kvarnsveden/Fritidsgården Knuten

Knuten är en föreningsdriven fritidsgård och hit är du välkommen för att spela pingis, biljard, sällskapsspel, tv-spel m.m. Vi har även en replokal där du och ditt band kan repa. I vårt café kan du köpa en fika, godis, läsk och annat gott. Till vår fritidsgård är alla välkomna för att var med i våra aktiviteter eller bara för att träffa kompisar. Det är här Unga Örnar Kvarnsveden har sin verksamhet. Minidisco varje torsdag, skapande verksamhet mm Du hittar oss här på vår Facebooksida.

Unga Örnar Tjärna Ängar

Har sin verksamhet på Träffpunkten Paradiset eftermiddagar och helger innan fritidsgården öppnar. För dig mellan 6-12 år. Vi pysslar, leker, bakar och gör en massa skoj verksamhet.

Unga Örnar Jax

Vi är på Kojan i Unga Örnar och Verdandis lokal på Jaxtorget fredagar, lördagar och söndagar. För dig mellan 6-12 år. Vi gör en massa olika saker, leker lekar, bakar, dansar, målar mm.

Unga Örnar Global

Är vår internationella avdelning, just nu kikar vi på möjligheterna med samarbete med ungdomar från Chile och Somalia.

Unga Örnar Idkerberget

Här har vi verksamhet varje onsdag klockan 18.00-20.00 på Folkets Hus. En grupp föräldrar har även startat en ”öppen förskola” för föräldrar och små barn, de träffas en gång/vecka.

Unga Örnar Gott och Blandat

Är vår teateravdelning. Just nu är avdelningen lite vilande nu under coronapandemin. Vill du bli ledare när vi startar upp verksamheten igen? Kontakta oss på Unga Örnar borlange@ungaornar.se